Поздравление

Поздравление

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА МАДАН ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА И ДЕНЯ НА МИНЬОРА

Скъпи приятели,

От утре Мадан отново ще бъде в ритъма на традиционните си празници и мероприятията, посветени на тях. Както винаги градът ни ще посрещне много гости, които ще имат възможността освен да се веселят с празничната програма и да видят новостите и постиженията му през последните месеци. Всяка година градът ни празнува традициите, и вече 65 години това ни дава право да кажем, че ние помним и съхраняваме миналото, уважаваме настоящето и работим за бъдещето.

Всеки ден с делата си ние променяме облика на Мадан. Това е израз на висока отговорност, всички заедно да се грижим за новите придобивки, да им се наслаждаваме, но и да ги опазим за поколенията след нас. Мадан е нашият дом и всички ние сме негови стопани!

Дълбока признателност към труда на всички бивши и настоящи миньори, геолози, обогатители и минни специалисти, трудещите се в сферата на рудодобива, за неуморните усилия, професионализма и отговорността, с които изпълнявате своите задължения. Желая на Вас и Вашите семейства, здраве, благоденствие и житейско благополучие. Скъпи маданчани, На всички Вас, на гостите и приятелите на Мадан, на хората по света, свързани с нашата община,от все сърце пожелавам здраве, берекет и много нови благодатни начинания! Нека продължим да работим сплотени, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите! И да носим винаги в сърцата си Мадан!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ!

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

Вирни се горе