Декларация на ПП ГЕРБ

Декларация на ПП ГЕРБ

В подкрепа на позицията на водачите на листи, регистрирани за парламентарни избори- 5 октомври 2014 г. в 22-ри МИР, до служебния министър-председател проф. Георги Близнашки и министъра на здравеопазването д-р Мирослав Ненков,

С настоящата декларация се присъединяваме към колегите от всички политически структури в Смолян с призив към проф. Георги Близнашки, министър-председател на служебното правителство, и към министъра на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, относно намерението им да изискат обратно 300 000 лева от МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – гр. Смолян, предназначени за реконструкция на детското отделение в многопрофилната болница.

Както неведнъж сме заявявали, ние от партия ГЕРБ, сме готови да подкрепим всяка кауза в интерес на местната общност. Известно е, че детското отделение на МБАЛ – Смолян, има неотложна нужда от реновиране, още повече, че в него се намира единственият детски интензивен сектор за цялата Смолянска област.

Без значение, че предложението е отправено от наш опонент в тези избори, партия ГЕРБ се присъединява към него в израз на нашето желание за конструктивни междупартийни отношения както в парламента, така и извън него.

Надяваме се, че общите ни усилия ще бъдат опора за най-голямото лечебно заведение в областта.

гр. Смолян, 18.09.2014 г.

д-р Даниела Дариткова, водач в листата на ПП ГЕРБ – Смолян

Вирни се горе