Дъщерята на Димчо Михалевски отново дари децата инвалиди в Смолян

Дъщерята на Димчо Михалевски отново дари децата инвалиди в Смолян

За втори път дъщерята на покойния депутат Димчо Михалевски – Петя, бе скъп гости на Коледния празник на децата от Съюза на инвалидите. Той се организира от Съюза и Младежки православен център „Чисти сърца”. Петя Михалевска отново дари децата с подаръци, закупени лично от нея, както и от нейни приятели и приятели на баща й. „Вие бяхте не просто кауза за моя баща Димчо Михалевси, вие бяхте неговия стремеж да бъде по-добър човек. Днес, чрез вас, искам и аз да стана по-добър човек”, каза Петя.

Покойният Димчо Михалевски още със избирането му за депутат от Смолянски регион през 2009 година започна да оказва внимание на Съюза на инвалидите, поддържайки постоянен контакт с председателката Захаринка Славчева. Сега неговото семейство продължава каузата му.

„Много се радвам, че отново сме заедно, мили деца. Щастлива съм, че наши приятели са добри хора, като семейството на Димчо Михалевски, който направи толкова много за нас. Вярвам, че днес той ни гледа от небето и се радва и е щастлив от вашите усмивки”, каза председателката на Съюза на инвалидите Захаринка Славчева. От името на Чисти сърца поздрав отправи учителката по вероучение Николина Жекина, която пожела на малчуганите да са здрави и по-добри през следващата година.

Водеща на празника по традиция беше Веселина Бабаджанкова.

Танцов състав към ОУ „Стою Шишков”, с ръководител Олга Келевска представиха балет със Снежинки за Рождество Христово и коледарски ритуал, а след това пяха децата от ОДК в Смолян с ръководител Пламена Седянкова.

Към подаръците бяха добавени саморъчно изработени картички от деца от клуб Краезнание в ОДК, от ПМГ „Васил Левски” и от ОУ „Н. Вапцаров” в Широка лъка.

Вирни се горе