Д-р Дариткова поздрави членовете на Съюза на инвалидите в Смолян и подари апарат за кръвно налягане

Д-р Дариткова поздрави членовете на Съюза на инвалидите в Смолян и подари апарат за кръвно налягане

Д-р Даниела Дариткова поздрави хората с увреждания в Смолян

В навечерието на Международния ден на хората с увреждания депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова отправи своите поздравления към празнуващите в Смолян. Тя посочи, че това честване има за цел не само да напомни още веднъж за техните проблеми, до да обърне погледа на обществото към тях, да отвори всичките му сетива за техния уникален свят, за техните различни очаквания, преживявания и предизвикателства.

„Убедена съм, че те са много, че не е лек пътят и животът ви, но вие го вървите гордо, достойно. И бих се радвала, ако това, в което успявате, ви удовлетворява в максимална степен“, заяви д-р Дариткова.

Тя посочи, че в управлението на първо място стои ангажиментът така да бъде реформирана законодателната среда,че хората с увреждания да намерят своето достойно място в обществения живот на България. „Надявам се, че ще продължим да го правим. Реализирането на политики за защита на вашата лична индивидуалност, достойнство и права, е важен приоритет от социалната политика на държавата. Това е начинът да направим живота ви по-добър и по-пълноценен. Постиженията може би ви се струват малки, но с малки стъпки напред вървим в позитивна посока, която вярвам че всеки, който наистина мисли позитивно, ще я оцени“, допълни тя.

Д-р Дариткова подари на празнуващите Коледна звезда и електронен апарат за кръвно налягане, който да се ползва в офиса на Съюза на инвалидите. Пожела им много радост и обич, много щастливи моменти на Коледа и Нова година. От община Смолян хората с увреждания бяха поздравени от секретаря Момчил Николов.

Около 700 души членуват в Съюза на инвалидите в Смолян, а в областта те са над 2000, съобщиха от партията.

Вирни се горе