Чужденци пускат фишове за джакпотана тотото

Чужденци пускат фишове за джакпотана тотото

Опашки отново започнаха да се вият пред тото пунктовете в Русе, след като джакпотът във второ теглене на играта 6/49 ще достигне 3 175 000 лева тази неделя, 16 януари. Кандидатите за милионите обаче са не само българи, но и румънци, дошли да опитат късмета си за атрактивната сума на Български спортен тотализатор.

Фишове активно се пускат и в други български градове – Благоевград, Петрич, Сандански и Банско. Там кандидат-милионерите са както българи, така и гърци и македонци, мераклии за родния джакпот.

„Гърците и македонците са дори по-активни тото играчи от българите през последните дни”, разказват от тото пункт в Петрич. „Играят тези, които минават през страната, но има и много, които идват специално, защото са чули, че в България има голям джакпот”, споделят още от тото пункта.

Сумата, която ще се разиграе в неделя, ще бъде седмата по големина в цялата история на БСТ. Джакпотът се натрупва вече в продължение на 18 тиража.

Расте и джакпотът в първо теглене на 6/49. В следващия тираж той ще достигне 760 000 лева. Непокътнат остана джакпотът във второ теглене на 6/42. Около 195 000 лева ще се натрупат в него за неделя.

В 3-ти тираж на БСТ отново беше спечелена шестица в първо теглене на играта 6/42. Точно 13 200 лева джакпот паднаха срещу обикновен фиш с 4 комбинации на стойност 2 лева. Късметлията, спечелил джакпота в играта, е пуснал фиша си в Русе.

Няколко печалби имаше и в играта 5/35 в 3-ти тираж на тотализатора. В първо теглене паднаха 3 петици, всяка по 5591.60 лева. Във второ теглене на същата игра двама участници уцелиха и петте печеливши числа и така всеки от тях стана собственик на близо 8 400 лева.

Вирни се горе