БСП инвестира в Загражден за 1 година повече, отколкото ГЕРБ за 4 г.

БСП инвестира в Загражден за 1 година повече, отколкото ГЕРБ за 4 г.

За 4 години при управлението на Борисов получихме общо 800 хиляди лева инвестиции в инфраструктурата, докато при вашето правителство само за една година получихме 1 милион лева. С тези думи хората от Загражден посрещнаха кандидат-депутатите на „БСП – лява България“ начело с водача на листата Дора Янкова.

Кандидатите от листата д-р Мариана Методиева и Светослав Димитров обясниха досегашната политика в социалната сфера и намеренията за бъдещия мандат, особено що се отнася до Родопите и до развитие на малките общини.

Дора Янкова обясни, че БСП не дели общините на големи и малки, на наши и техни. Тя заяви, че там, където кметовете са енергични, действени, знаят какво искат и постоянно тропат по вратите на министри и шефове на агенции в София, се създават проекти, осигурява се финансиране и има конкретни резултати за хората от съответните населени места. Има и кметове, които само говорят за местните клюки и разхождат костюмите си, затова там нещата се случват трудно, поясни Янкова.

В община Баните имаме трайното усещане, че левицата подкрепя малките общини, казаха избирателите. Те посочиха направената досега с пари от Публичната инвестиционна програма по времето на кабинета Орешарски подпорна стена и пътя Загражден-Белица и съобщиха новината, че преди дни са отпуснати още 500 000 по линия на бедствията за пътя към Пловдив, който е много важна икономическа ос за местните жители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе