Благотворителна акция организират ученици от Смолян за болно дете

Благотворителна акция организират ученици от Смолян за болно дете

Благотворителна акция организират ученици от ПМГ „Васил Левски” в Смолян, в помощ на дете болно от детска церебрална парализа. На 30 март, от 14 до 18 часа на Стария център в Смолян ще бъдат ситуирани различни ателиета, където деца и младежи ще покажат своя талант. Някои ще правят прически, други ще рисуват, трети ще са отдадени на фотографията, музиката и т.н., съобщи дванадесетокласничката от Райковската гимназия Ралица Кехайова. Организатори на благотворителната акция са представители на Ученическия съвет към ПМГ „Васил Левски”. Детето, на което искат да помогнат, е второкласник, учи във Седмо СОУ в Смолян.

„Надяваме се на съдействие от всички граждани, които желаят да се включат в нашата акция и да ни подкрепят”, каза Ралица. Миналата седмица в РДТ се е провел благотворителен концерт „Щастие за всяко дете”, на който също са събирани средства за болното момче.

Всеки, който желае да се присъедини към кампанията, може да потърси повече информация във Фейсбук където е създадено събитие „Благотворителна акция Щастие за всяко дете”, каза още Ралица.

Вирни се горе