Всеки клиент на EVN, който актуализира своите клиентски данни може да спечели награда

Всеки клиент на EVN, който актуализира своите клиентски данни може да спечели награда

Големите награди са 3 заснемания на имот с термографска камера, която установява местата със загуби на топлинна енергия и причините за тях

По повод настоящия месец, в който се отбелязва Международният ден на потребителите, EVN България стартира кампанията „EVNМесец на клиента“. В рамките на кампанията клиентите на дружеството имат възможност да спечелят награди, ако заявят една от следните безплатни услуги при посещение в който и да е EVNОфис в Югоизточна България:

Актуализация на клиентски данни и/или

Известяване чрез SMS/имейл – информация за просрочени задължения и информация за стойността на фактурата.

При заявка на една от посочените безплатни услуги всеки клиент изтегля специална (скреч) карта, при изтриването на която може да спечели една от общо 15 000 награди. Сред тях са фенерчета, ключодържатели, химикали и др. Големите награди са три услуги „Термография на жилище“, чрез които клиентите ще могат да извършат прецизно и цялостно енергийно изследване на своя имот. Услугата се извършва от EVNБългария чрез специализирана техника – термографска камера. Термографията прави възможно установяването на местата, където има загуби на топлинна енергия и причините за тях.

С кампанията EVN България цели да стимулира своите клиенти да актуализират своите клиентски данни, което е сред основните предпоставки за коректни отношения, качествено обслужване и сигурност при комуникацията.

По време на посещенията клиентите имат възможност и да заявят услугата Известяване чрез SMS/имейл.

Вирни се горе