TeMax Гоце Делчев отваря врати!

TeMax Гоце Делчев отваря врати!

TeMax отваря новият си магазин в гр. Гоце Делчев. на 14.04.2021

Веригата строителни хипермаркети TeMax отваря 16-тия си магазин в гр. Гоце Делчев. Компанията има за цел да осигури на своите клиенти богат асортимент от стоки за дома, ремонта и градината. Същевременно предлага редица услуги като поръчкови мебели, тониране на бои и мазилки, рязане на мокети, балатуми, пътеки и много други.

Фирмата предлага възможност за стоки на изплащане, ако се нуждаете бързо от нещо за дома, същевременно предлага и безплатна доставка при покупки направени в магазина.

Кога отваря TeMax Гоце Делчев?

Може да очаквате новия обект в гр. Гоце Делчев на 14.04.2021 Веригата е изключително активна в местните медии и публикува актуална информация в каналите си в социалните мрежи (facebook и Instagram). Същевременно сайтът на TeMax винаги разполага с актуална информация за случващото се, съответно може да проверявате тази информация на www.TeMax.bg .

Къде се намира магазина?

Магазинът е разположен на ул. „Панайрски ливади – продължение Хипермаркетът разполага с обширен паркинг, който може да поеме голям брой автомобили и е удобен за пазаруване на обемни стоки, които могат лесно да бъдат натоварени в автомобила Ви.

Какво ще откриете в TeMax Гоце Делчев?

Фирмата предлага богат асортимент от продукти в много разнообразни категории разположени на 4 500 квадратни метра търговска площ. В магазина може да откриете стоки за дома, ремонта, декорацията или градината. Независимо дали се нуждаете от ремонт на банята, искате да освежите някое помещение или просто искате да добавите някой довършителен щрих към интериора си, всичко това може да бъде намерено в TeMax. Богат асортимент от машини и инструменти, бои и латекси, градинско обзавеждане, строителство, осветление, интериорни решения, коледна украса, уреди за отопление и още много. Какви услуги предлагат TeMax?

TeMax предлагат широка гама от услуги като:

Тониране на бои и мазилки

Стоки на изплащане

Рязане на мокети, балатуми и пътеки

Поръчкови мебели

3D дизайн на плочки

Повече за TeMax

Веригата хипермаркети TeMax – България предлага много богат асортимент от продукти за строителството, ремонта, обзавеждането и декорирането на Вашият дом и градина. Дългогодишният опит на компанията в отрасъла гарантира оптималното съотношение на качествена стока и ниска цена. Като една от малкото изцяло Български вериги хипермаркети имаме мисия да се развиваме непрестанно, като увеличаваме продуктовия си набор и достигаме до все повече клиенти на територията на страната.

Характерно за TeMax е, че е изцяло българска верига и залага на съвместна работа с други български фирми, за да стимулира българския стокооборот и печалба. Същевременно предлага и продукти на световно известни брандове за клиентите, които имат своите собствени предпочитания.

Вирни се горе