НАП Пловдив предлага на търг имоти в к. к. Пампорово и Слънчев бряг

 НАП Пловдив предлага на търг имоти в к. к. Пампорово и Слънчев бряг

НАП Пловдив предлага на търг с тайно наддаване луксозен апартамент , част от хотелски комплекс в к.к.Пампорово с площ 112 кв.м ведно със съответните идеални части от правото на строеж в поземления имот, в който е изградена сградата. Апартаментът е тристаен с две тераси и два санитарни възела, в напълно завършен вид, изградена е и камина с водна риза, с първоначална цена 127 270лв.

Обявена на търг чрез тайно наддаване е и самостоятелна сграда към същият хотел с начин на трайно ползване: покрит басейн . Обектът е с площ 206 кв.м и досега не е въвеждан в експлоатация. Имотът е с първоначална цена 112 780,00лв. Огледите на двата имота стартират на 13 март. Отново в к.к.Пампорово публичните изпълнители продават имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за поземлен имот, образуващ УПИ по плана на курорта, заедно с незавършено строителство – блок Б от хотелски комплекс. Тръжната процедура е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена.

За повече подробности относно тези и други търгове предлагани от Агенцията, посетете официалната интернет страница www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Вирни се горе