Нов, четвърти по ред супермаркет „Арена“ отвори врати в Мадан

Нов, четвърти по ред супермаркет „Арена“ отвори врати в Мадан

Нов супермаркет от търговската верига „Арена“ отвори врати в Мадан. Това е четвъртият търговски обект само на територията на община Мадан от общо осем в смолянско, като всички те осигуряват работа на над 105 човека. Лентата на новия търговски център в Мадан преряза секретарят на общината Бисер Минчев.

„В момент, в който се говори за вдигане на цените на стоките, за липса на работна ръка, ние сме свидетели на откриването на този нов супермаркет. Искам да изкажа благодарности на стопаните на този обект. На 100 % това е местна фирма, която освен всичко друго, активно се включва и в социалните проекти, които реализира община Мадан. Тук се строят пътища, строят се съоръжения, благодарение на кмета, но се строят и такива търговски обекти, благодарение на представителите на частния бизнес, за което ги поздравяваме“, каза секретарят Бисер Минчев.

Собственикът на обекта Димитър Бойков обясни, че клиентите търсят ниски цени, добро качество и голямо разнообразие. Освен това все повече се обръщат към българските търговски вериги.

„Мина това време, когато хората се насочваха към големите чужди хипермаркети, в които се предлагат предимно вносни стоки. Българинът вече започва да осъзнава, че не всичко чуждо е хубаво, затова търсят българското“, каза Бойков. По думите му факта, че за шест години имат вече осем обекта показва, че се движат в правилната посока. Идеята на собствениците на фирмата е през 2017 година да отворят поне още два магазина и едно заведение от веригата Vertu bar & dinner.

Новият търговски център се намира на улица „Паисий Хилендарски“ и посреща от днес своите клиенти с голямо разнообразие от качествени и пресни стоки, на родни и чужди производители, на изключително добри цени.

Относно друг свой обект Vertu bar & dinner в Смолян, Димитър Бойков заяви, че в момента там тече ремонт, но се очаква най-късно до 8 декември заведението да отвори врати, напълно обновено с още по-модерен интериор. В навечерието на предстоящите празници през декември там ще ви предложат качествено и бързо обслужване на атрактивни цени. Сред изненадите за всички ценители на средиземноморската храна и питиета в менюто ще бъде добавена нова, специална средиземноморска секция, посочи бизнесменът.

Вирни се горе