Хипермаркет “ЧЕЧОСАН” отбелязва 10 години с 10% отстпъка на всички продукти!

 Хипермаркет “ЧЕЧОСАН” отбелязва 10 години с 10% отстпъка на всички продукти!

На 30 ноември 2006 г. с пищно тържество и много гости от цялата страна беше открит първия хипермаркет за строителни материали в Смолян “Чечосан”.

Днес, 10 години по-късно на рождения си ден фирмата ще изненада своите клиенти с 10% намаление на всички стоки и коктейл за гостите и работещите в един от най-големите строителни хипермаркети.

“През 2006 годинa закупихме собствена земя и сграда и създадохме съвременен хипермаркет за строителни материали с европейски стандарти, който да отговоря на повишените изисквания на нашите дългогодишни и бъдещи клиенти”, споделя собственикът на фирмата Стефан Събрутев. На застроена площ от 5000 кв.м. има разположени над 30 000 артикула строителни материали.

Фирма "Чечосан"е създадена през 1999 г. с основна дейност търговия със строителни материали и с един магазин, намиращ се в гр.Смолян. През годините отварят врати магазини от веригата в градовете Девин, Рудозем и Мадан.

"Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване, както на контрагентите ни на едро, така и на клиентите на дребно. За целта предлагаме конкурентни ценови оферти за количествени и стойностни поръчки, ежемесечни промоционални цени на различни групи стоки, кратки срокове за доставка и разсрочено плащане, посочи Събрутев.

Припомняме, че за първият рожден ден на хипермаркет “Чечосан”, на 30.11.2007 г. бяха раздадени много награди от специална томбола. Един от късметлиите тогава получи голямата награда – чисто нов лек автомобил “Форд Фиеста”.

Хипермаркет “Чечосан” разполага с клиентски паркинг, бар, климатична инсталация и предлага удобство на клиентите за пазаруване с помощта на професионални консултант-продавачи.

“ЧЕЧОСАН” е един от най-големите работодатели в Смолянска област.

С пожелание за печеливш бизнес, успешни сделки и много продажби. от екипът на SmolyanNews.com !!!

Вирни се горе