EVN Bulgaria запозна областните управители в Югоизточна България със своите инвестиционни намерения за 2011 г.

EVN Bulgaria запозна областните управители в Югоизточна България със своите инвестиционни намерения за 2011 г.

Днес, 17.01.2011 г., приключиха станалите вече традиционни срещи между представители на ръководството на EVN Bulgaria и областните управители в Югоизточна България, която се обслужва от дружеството.

Както в началото на всяка година, областните управители бяха запознати с изпълнените до момента инвестиции за съответните области. Заедно с това беше предоставена информация и за инвестиционните планове на дружеството за 2011 г., които по отношение на „ЕВН България Електроразпределение” АД възлизат на общо над 110 милиона лева за цялата лицензионна територия.

Допълнителен акцент на срещите беше текущото състояние на съоръженията на дружеството и подготовката на екипите на EVN Bulgaria за предизвикателствата на зимния сезон.

В края на 2010 г. регионалният мениджър на EVN Bulgaria г-н Йорг Золфелнер представи инвестиционната и ремонтна програма на дружеството за 2011 г. на серия от срещи с медиите. Дружеството поддържа редовен контакт и с представителите на местната власт.

Срещите на EVN Bulgaria с медии, областни управители и представители на местната власт са израз на последователната политика на дружеството за информиране на обществеността относно действията и плановете на компанията по поддръжката и модернизирането на електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.

Вирни се горе