EVN Bulgaria раздава наградите от втория етап на играта за клиенти „Научи повече, плати по-малко”

EVN Bulgaria раздава наградите от втория етап на играта за клиенти „Научи повече, плати по-малко”

След големия интерес през първия етап на играта за енергийна ефективност „Научи повече, плати по-малко” в град Пловдив EVN Bulgaria проведе втори етап на инициативата в още осем града на територията, обслужвана от дружеството в югоизточна България. В периода от април до юни тази година клиентите в Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол имаха възможност да участват в играта чрез попълване на листовки с въпроси на тема енергийна ефективност,съобщиха от дружеството.

В този етап на играта се включиха над 700 клиента. В края на юли в централата на EVN Bulgaria в гр. Пловдив всички отговорили вярно участваха в томбола с весели награди – фосфоресциращо магнитче за хладилник със сюжета от играта и енергоспестяваща крушка. Голямата награда – SPA уикенд за двама във Велинград, беше спечелена от г-н Йордан Йорданов от Сливен.

Дружеството се свърза с всички печеливши, за да им честити и информира как ще получат наградите си.

EVN Bulgaria ще продължи и в бъдеще да развива проекти в посока енергийна ефективност. Надяваме се с нашите усилия да помогнем на повече хора да допринасят за опазването на околната среда и да се включат в нашите инициативи за щадене на природните ресурси.

Информация на тема енергийна ефективност и практични съвети за пестене на енергия може да се открият в интернет страницата на дружеството www.evn.bg или денонощно на националния телефон за информация 07001 7777 (на цената на един градски разговор за стационарни абонати на Виваком).

Вирни се горе