ЕТ „Анри 64” отбеляза своя 20-годишен юбилей с изключителен концерт и парти

 ЕТ „Анри 64” отбеляза своя 20-годишен юбилей с изключителен концерт и парти

Фирма "Анри 64” отбеляза тази вечер с изключителен концерт и пищно тържество своя 20-годишен юбилей

В зала 1 на Родопски драматичен театър – Смолян в присъствието над 250 гости, сред които народният представител от ПП ГЕРБ Д-р Даниела Дариткова, кметът Николай Мелемов, бившият областен управител Веселин Черкезов, председателят на спортен клуб “Левски” Стоян Хранов, изп. директор на “Приста ойл” Цветомир Анастасов, много гости, партньори, съмишленици, приятели, ръководители на институции и ведомства с двучасов концерт и коктейл, фирмата отбеляза своя 20-годишен юбилей. За доброто настроение по време на концерта и коктейла се погрижиха Ваня Костова и синът й Боян, Стефан Диомов и група “Петте сезона”, ФА “Родопа” и др. Цветя и поздравителни адреси бяха поднесени от областният управител, община Смолян, община Кърджали, съсловни организации и институции.

По повод 20-годишнината на фирмата президентът Д-р Андрей Кехайов обяви от утре за всички свои клиенти намаление на горивата с 10ст. на литър. Освен това бензиностанциите на ЕТ “Анри 64” ще бъдат и с нова визия.

ЕТ „Анри 64” е създадена на 08.03.1994 в гр. Смолян. От създаването си фирмата предлага на пазара петролни продукти. През своята 20-годишна търговска дейност фирмата:

  • е отчитала високи финансови резултати;

  • има над 10 000 клиента;

  • е инвестирала над 10 милиона;

  • е стриктен и един от големите данъкоплатци в област Смолян;

  • притежава развита мрежа за дистрибуция на горива.

ЕТ „Анри 64” гарантира качество и професионализъм.

Вирни се горе