Арексим Инженеринг ЕАД обяви ден на отворените врати

  Арексим Инженеринг ЕАД обяви ден на отворените врати

“Арексим Инженеринг” ЕАД обяви ден на отворените врати в производствената си база с цел да покаже модерния начин на производство на детайли и компоненти от инженерни пластмаси за своите клиенти – мултинационални фирми. На 7 юни от 10 ч., до 14 часа започва денят на отворените врати пред църквата “Св. Висарион Смолянски”. Ще бъде презентиран филм, популяризиращ компанията.

“Идеята е да покажем новите технологии, модерната структура на предприятието и да предизвикаме интерес сред младите хора към производството”, казва председателят на съвета на директорите на “Арексим Инженеринг” ЕАД Кирил Асенов. За нас е важно да разкажем за нашите успехи и бъдещи планове и са се срещнете с екипа ни от инженери и специалисти, обясни Асенов.

Дружеството ще осигури транспорт до завода и специалисти, които отблизо да покажат целия производствен процес по изработката на високопрецизна инструментална екипировка за шприцоване на пластмасови детайли за електротехническата, електронната и автомобилната индустрия.

Осигурен е транспорт – 9.45 и 11.45; спирката на църквата „Св. Висарион Смолянски“. “С инициативи като тази с ден на отворени врати ние отправяме послание към младите и образовани хора да видят, че и в България човек може да се реализира, а не само на Запад”, допълни Асенов.

“Арексим” стартира дейността си през 1991 г.

Вирни се горе