Безплатна работилница за предприемачи в Смолян

 Безплатна работилница за предприемачи в Смолян

“Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) канят млади професионалисти и ученици на еднодневна работилница, в която участниците ще разберат повече за изкуството да стартират свой бизнес и уменията, които са необходими, за да се осмелят да го започнат. Участниците ще научат и повече за международното *състезание за бизнес идеи Get In The Ring, с награден фонд от 1 000 000 евро и как могат да кандидатстват за него (www.gitr.ee).

Събитието в Смолян е насрочено за 3 октомври, събота, в хотел „Кипарис Алфа“ *от 13:00 ч., съобщават организаторите на първия за града ни *Get in the Ring Workshop.

Участниците ще имат възможността да се срещнат с успели млади хора, които да дадат практически съвети. Програмата ще бъде изготвена по модел на лятната предприемаческа програма на Колеж Babson в САЩ, който е на първо място за предприемачество в САЩ за 2015 и 2016 година. Водещите на събитието са бивши възпитаници на университета.

*Събитието е с ограничени места, затова научете как да се запишете за участие от този линк – https://www.facebook.com/events/1222615731089337/ .

Допълнителна информация можете да намерите и на www.ablebulgaria.org, www.gitr.ee.“

Вирни се горе