„Арексим инженеринг“ осигури награди за участниците в честването на 147-та годишнина от гибелта на Левски и юбилея

„Арексим инженеринг“ осигури награди за участниците в честването на 147-та годишнина от гибелта на Левски и юбилея

„Арексим инженеринг“ осигури награди за участниците в честването на 147-та годишнина от гибелта на Левски и юбилея на Райковската гимназия

По покана на директора на ППМГ „Васил левски“, гр. Смолян, тази година „Арексим инженеринг“ ЕАД, гр. Смолян се включи в честването на годишнината на Апостола на свободата Васил Левски.

По повод 100 годишнината от основаването на Райковската гимназия и 147-та годишнина от гибелта на Левски, над 100 ученици от училищата в Смолянска област, които носят името на Апостола, участваха в спортна надпревара под надслов „Лъвски скок“. Състезанието се проведе в новата спортна зала в кв. Райково. Присъстваха ученици, както от Смолян, така и от гр. Доспат, гр. Златоград, с. Змеица, с. Чавдар, с. Ерма река, от с. Боровина – общ. Мадан, от общ. Неделино и др. Ръководството на „Арексим“ откликна на поканата на директора на гимназията Мария Илиева и осигури награди за първенците в състезанието. Фирмата е в непрекъснато сътрудничество с учебните заведения в региона, като всяка година организира мероприятия като „Ден на отворените врати“, стажантски програми за ученици и студенти, стипендиантски програми за бъдещи инженерни специалисти, които имат желание да се развиват в областта на машиностроителната индустрия. Наградите на победителите бяха връчени лично от Радослав Манев – Ръководител на отдел Човешки ресурси в предприятието и Албена Радева – Експерт в отдел Човешки ресурси.

В знак на благодарност за подкрепата и съпричастността управителя на „Арексим инженеринг“ ЕАД получи благодарствено писмо от директора на ОУ „Васил Левски“ – гр. Златоград. Признателност ползотворното сътрудничество изрази и началника на РУО – Смолян Мария Семерджиева, която направи подарък на фирмата – луксозното юбилейно издание на книгата „Личният бележник на Васил Левски“ и медал с портрета на Апостола, който получиха и състезателите в надпреварата „Лъвски скок“.

Вирни се горе