Активи за 5 млн. лв. продава НАП в нов електронен магазин

Активи за 5 млн. лв. продава НАП в нов електронен магазин

259 вещи и активи на стойност 4,897 млн. лв. продава чрез новия онлайн Портал за продажби Националната агенция за приходите (НАП). В новия електронен портал на агенцията желаещите могат да купят апартаменти, леки коли, товарни превозни средства, парцели, магазини, дори и бензиностанция, на цени, по-ниски от пазарните. Това са вещи на длъжници на НАП или конфискувани и отнети в полза на държавата активи.

В новия електронен магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на веща, номер на търга и други критерии. Това значително улеснява клиентите на НАП при търсенето на желаните от тях активи. Освен това желаещите да участват в търговете, вече могат да платят депозита си за участие онлайн. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в цялата страна и на тези за леки и товарни автомобили. На сайта на НАП www.nap.bg, могат да се видят обяви за продажба на атрактивни коли със стартова цена от под 1000 лв., както и на камиони с начална цена от 5 000 лв. В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери и др.

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили – Додж Флуид Драйф, Пакард Ултраматик, както и други, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също и условията за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

Вирни се горе