Анкета търси желаещи за обучение в Българо-германски център

Анкета търси желаещи за обучение в Българо-германски център

Активна е анкета за лица, желаещи да се обучават за придобиване на професионална квалификация или ключови компетентности в Държавно предприятие Българо-германски център за професионално обучение /БГЦПО/.

Анкетата е чрез сайта на Агенцията по заетостта. Чрез нея ще се извършва текущо проучване за потребностите на безработни лица, неактивни или регистрирани в дирекции “Бюро по труда” за желанието и нагласите им за включване в обучения, провеждани в клоновете на центъра в градовете Пазарджик, Плевен, Стара Загора, Смолян и Царево.

Държавно предприятие Българо-германски център за професионално обучение осъществява обучения за придобиване на професионална квалификация на лица, навършили 16 години, обучения за придобиване на ключови компетентности и професионално ориентиране.

Лицензирано е от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение за организиране и провеждане на квалификационни курсове.Всички клонове са самостоятелно обособени, притежават учебни зали за теоретично обучение, производствени зали и работилници за практическо обучение, общежитие, столова и кухня за обучаеми, живеещи далеч от населеното място на съответния клон, предаде Дарик.

Информация за всеки от 5-те клона може да се види на сайта https://drive.google.com/file/d/0B56g_K9dGflkdVFPbGFLZGZaaVU/view

Анкетата ще бъде постоянно отворена, а резултатите от нея периодично ще се обобщават и съпоставят с потребностите на бизнеса от кадри, заявени от работодателите в провежданото от Агенцията по заетостта два пъти в годината проучване сред работодателите.

Вирни се горе