45-годишен мъж е с тежки изгаряния и опасност за живота, след като пламна колата му

45-годишен мъж е с тежки изгаряния и опасност за живота, след като пламна колата му

Тази нощ около 01.00 ч. е получен сигнал, че в гр. Рудозем е възникнал пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат“, с пловдивска регистрация. На място е установено, че в горящия автомобил е имало човек – 45-годишен мъж. Според думите на пострадалия, след като му прилошава, решил да седне на задната седалка, от където се е възпламенил автомобилът. Причините за възникналия пожар са в процес на изясняване. Огнеборци са спасили обгорения човек, който незабавно е транспортиран за лечение в болница в гр. Пловдив, с опасност за живота. Служителите на РУ-Мадан са посетили местопроизшествието и извършват проверка по случая. Още четири пожара гасиха огнеборците вчера.

Вчера около 13.50 ч. в гр. Неделино, местност „Вилната зона“, частна собственост, е възникнал пожар без преки материални загуби в сухи треви. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Спасена е сграда в близост до пожара.

Около 13.45 ч. в с. Долен, местност „Мудрово“ е възникнал пожар без преки материални загуби в сухи треви, собственост общинска. Причина за пожара е незагасена цигара.

На 28.09.2016 г. около 18.20 ч. в гр. Златоград, местност „Бункера“ е възникнал пожар без преки материални загуби в сухи треви, частна собственост. Причина за пожара е небрежност при боравене с откри.

На същата дата в гр. Чепеларе, ул. „Ручей“ е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на къща, собственост на 56-годишен мъж. Причина за пожара е непочистен комин. Спасена е сградата, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Вирни се горе