408,60 лв. събраха на благотворителния концерт в Девин

408,60 лв. събраха на благотворителния концерт в Девин

408,60 лв. събраха на благотворителния концерт в Девин, който бе организиран в памет на момчета Александър, Васил и Симон, загинали в нелеп инцидент на пътя Широка Лъка – Девин. Концертът премина под мотото "Не сме ви забравили”, съобщи радио Девин.

В благотворителната инициатива се включиха с участие: Георги Димитров с акробатично изпълнение, танцов състав при ОДК ,,Силивряк” и гайдарски състав с ръководител Емил Чолаков, група ,,Родопчанка” при НЧ “Родопска просвета – 1923” с ръководител Надежда Башова, RNB изпълнителите – Бояра Бо и Фиданко. Концертът продължи с рок група ,,Ангъс и Кевин” и солови изпълнения на Васил Василев, Ивайло Крушков и Теодора Тепавичарова. Всички изпълнения бяха в подкрепа на мотото "Не сме ви забравили”.

Само за час, Девинчани отвориха сърцата си и събраха сумата от 408,60 лв. Средствата са за дарение на общински детски заведения в града. След разпределение от комисия, по 136,20 лв., ще бъдат разпределени на ОДК ,,Силивряк” гр. Девин и детските заведения "Изворче” и ,,Здравец” гр. Девин.

Организаторите изказват благодарност към всички дарители.

Вирни се горе