22-годишен откраднал кола,телефон и шофирал дрогиран, установиха органите на реда

22-годишен откраднал кола,телефон и шофирал дрогиран, установиха органите на реда

В РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 22-годишният А.С. от гр.Ракитово, за противозаконно отнемане на МПС и още две провинения, съобщиха от полицията.

На 23.08.2019 г. около 14.00 ч. в с.Вълчан дол, общ.Баните, е отнел лек автомобил “фолксваген голф”, сив на цвят, собственост на 46-годишен мъж от гр.Ракитово. Автомобилът е бил паркиран до кметството в с.Вълчан дол, общ.Баните и се управлява от 22-годишният А.С. При полицейска проверка, водачът е установен и задържан от служители на РУ-Чепеларе. Извършителят е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

В хода на извършване на процесуално-слествени действия по случая се установява, че извършителя е отнел мобилен телефон марка „Самсунг“ от владението на 27-годишен мъж, за което е образувано друго бързо производство.

На същата дата 17:15 часа в РУ- Чепеларе е започнато трето бързо производство срещу същия извършител – А.С. на 22 години от гр.Ракитово, за това, че на 23.08.2019г. около 16:25 ч. на път II-86 /Пловдив-Смолян-границата с РГърця/, при км 84+300, управлява лек автомобил марка “Фолксваген Голф” с пазарджишка регистрация, след употреба на наркотични вещества – “Амфетамин”, установено по надлежния ред с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. 22-гжодишният мъж е задържан за срок от 24 часа. Работата по трите случая продължава, посочиха от полицията.

Вирни се горе