Наградиха служители на РЗОК-Смолян по повод 18-годишнината от създаването на касата

Наградиха служители на РЗОК-Смолян по повод 18-годишнината от създаването на касата

На 22,23 и 24 март в София се проведе Национална среща – семинар, с участието на представители на Министерството на здравеопазването, на Българския лекарски съюз, на Надзорния съвет и оперативното ръководство на НЗОК, Директори и служители на 28 РЗОК.

Бяха разгледани и обсъдени новите моменти и промени в НРД -2017 г. На специално тържество беше отбелязана 18-годишнината от създаване на НЗОК.

Служебният министър на здравеопазването и първи Директор на НЗОК, д-р Илко Семерджиев поздрави присъстващите и благодари на първите служители, приятели и съмишленици. Сред наградените с благодарствена грамота за лоялност към НЗОК през 18-те години от съществуването и, са и петима служители на РЗОК – Смолян.

Това са д-р Кузман Гелов – директор на РЗОК – Смолян от създаването и до момента, Румяна Карагрошева – заместник директор, Марияна Седянкова- контрольор, Елена Букова- гл.експерт, Елена Чакърова- ст.счетоводител.

Екипът на РЗОК – Смолян също поздравява колегите си и им пожелава здраве, сили и нови професионални успехи, съобщи д-р Гелов.

Вирни се горе