Доц.д-р Андрей Кехайов ще представи България в Годишната научна сесия на Китайската Медицинска Асоциация в Пекин

Доц.д-р Андрей Кехайов ще представи България в Годишната научна сесия на Китайската Медицинска Асоциация в Пекин

Първо участие на български представител в Годишната научна сесия на Китайската Медицинска Асоциация и 2 Конгрес на китайските лекари която ще се проведе в столицата на Китайската Народна Република, Пекин, 25-27.01.2018 г.

Доц.д-р Андрей Кехайов – президент на Югоизточноевропейския Медицински Форум ще представи България по лична покана на зам.-председателя и Главен Секретар на Китайската Медицинска Асоциация – г-н К.Рао. Събитието ще се проведе от 25-27.01.2018 г. в Националния център за наука и технологии в Пекин и в него ще вземат участие представители на медицинските асоциации от САЩ, Русия, Япония, Тайланд, Пакистан, Казахстан, Великобритания, Хонг Конг и други.

В работната програма на форума са включени научни доклади на водещи експерти в областта на неврохирургията и офталмологията, хирургията, вътрешните болести, психиатрията, педиатрията, семейната медицина, медицинското образование и медицинската етика и други. Ще се дискутира текущия изследователски статус на диагностичния и терапевтичен напредък в тези области на медицината.Темите на академичните семинари са развитието на медицинската наука, външния обмен на научни знания, практики и сътрудничество между участниците.

Доц.Д-р Андрей Кехайов ще изнесе доклад за ролята и същността на съсловните организации на лекарите в България, тяхната организационна структура и различни форми на участие за решаване на проблемите на българското здравеопазване. В своето експозе доц.д-р Кехайов ще представи и дейността, целите и ролята на Югоизточноевропейския Медицински Форум, като една от най-бързо развиващите се организации сред научните медицински среди в тази част от Европейския континент.

В рамките на събитието д-р Андрей Кехайов ще проведе двустранни срещи с ръководството на Китайската Медицинска Асоциация и с представителите на другите медицински организации, ще обсъди проблемите на съсловните организации, ще обмени опит и мнения.

Вирни се горе