В Термален аквапарк „Персенк“ Девин: Модна фиеста събра Дара и красавиците на Визаж

В Термален аквапарк „Персенк“ Девин: Модна фиеста събра Дара и красавиците на Визаж

Светският елит се наслади на стилно прет-а-порте

Термален аквапарк „Персенк“ Девин отново бе домакин на горещо светско събитие от летния сезон 2018. На 21 юли съвместно с Visages Model Group бляскавото прет-а-порте впечатли подбрани гости, сред които Недялко Славов, областен управител на Община Смолян и Красимир Даскалов, кмет на гр. Девин . Красавиците на най-известната модна агенция у нас представиха различни модни марки облекла и аксесоари , с които впечатлиха гостите на елитното събитие. Сред представените модни колекции присъстваха иновативните български брандове KWIAT, VIAN Swimwear, FAITH in FATIN, BEA sportswear, CK FashionStudio. Както обикновено очите прикова президентът на „Визаж“ – очарователната Евгения Калканджиева. Тя несъмнено е една от най-известните българки на модния подиум и през години се доказа и като ръководител на най-успешната модна агенция. През 1995 г. печели титлата „Мис България“, а след това се класира в челната шестица на конкурса „Мис Свят“.

С отговорната роля на водещ на събитието се беше нагърбила очарователната „Мис България“ 2012 Габриела Василева, а сред моделите бе и Габриела Топалова – „Мис Пловдив“ 2017. Гостите бяха омаяни от красавиците от „Визаж“ и от водната ферия на малките грации от спортен клуб по синхронно плуване „Тибрис. За доброто настроение на гостите се погрижи един от големите таланти на българската музикална сцена – Дара. Тя изпя свои хитове по време на изискан коктейл около един от басейните в модерния комплекс. Вечерта продължи с DJ party на Pool bar Persena, където Дара отново беше гвоздеят на програмата.

Термален аквапарк Персенк е първият по рода си в страната и отваря врати за посетители за втора поредна година. На територия от 12 декара са разположени шест минерални басейна – олимпийски, развлекателен, акватоничен, детски, бебешки и ВИП зона и разнообразни водни атракциони.

За всички гости на разположение е стилният ресторант-градина „Модър” с изискана кухня и възможност за самостоятелно приготвяне на барбекю в индивидуални беседки на скари със специална технология. За най – малките посетители на комплекса се грижи екип от професионални аниматори във вътрешен и външен детски кът с катерушки, въртележка и много други забавления, а в късните часове на деня малките палавници могат да се забавляват и с блъскащи се лодки, водни топки и акумулаторни колички.

Вирни се горе