Удължено работно време на целодневната лифт карта в Пампорово през март

Удължено работно време на целодневната лифт карта в Пампорово през март

В първия ден на месец март баба Марта донесе приятна изненади за всички ранобудни туристи на курортен комплекс Пампорово, които тръпнат да изпробват първи ваксата на ските и пистите още в ранните часове на утрото. От началото на дамския месец в курорта ще се радваме на удължено работно време на целодневната лифт карта, което е съобразена с атмосферните условия и все повече напиращите търсения на клиентите за ранно спускане по пистите още „по първи петли“. Ски зоната в курорта ще бъде отворена още от 07:45, като всички закупили целодневна лифт карта ще получат бонус един час допълнително сутрешно каране, което ще стартира от 07:45 и ще продължи до 16:30 часа. Новата карта ще влезе в сила по повод Националния празник на страната, като ще бъде валидна още от утре 2 март, съобщиха от ръководството на курорта.

Всички каси за продажба на лифт карти и билети в курорта ще стартират работното време още от 07:30 часа. Ски и сноуборд оборудване ще може да наемете предварително от ски гардероба на „Пампорово“ АД на ски център „Малина“ №2, който също ще бъде отворен още от 07:30 часа. Удълженото време на лифт картите ще е валидно само за целодневните лифт карти, като полудневните карти остават валидни от 08:45 до 12:30 и от 12:30 до 16:30 часа. Цените на лифт картите към момента се запазват без промяна – целодневна лифт карта 53 лв, полудневна лифт карта 38 лв за възрастен. А в средата на месеца, от 13-ти март, се очаква и намаление в цените на лифт картите, информация за което ще бъде изпратена допълнително.

През празничните дни в Пампорово ще бъдат отворени 8 броя писти и всички лифтови съоръжения, които ще работят на пълен капацитет за всички гости в курорта. Въпреки нестабилната метеорологична обстановка, на 3 и 4 март се очаква захлаждане и падане на температурите с надежда за нова снежна покривка. Условията за ски в курорта са добри и пистите могат да поемат допълнителни туристи и от други курорти.

През мартенските празнични дни Пампорово ще се радва отново на голям интерес, хиляди туристи вече са предпочели да отпразнуват националния ни празник в курорта и хотелите отчитат близо 90% заетост. Традиционното намаление на нощувките започва веднага след мартенските празници, като цените падат с близо 30% спрямо сезона. А за да бъде престоя в Пампорово още по-приятен и достъпен, специални отстъпки очакват и всички гости на хотели Орловец 5* и Перелик 3*. Повече информация за пакетите на www.pamporovo.me, www.hotelorlovetz.com и www.perelikhotel.com.

Вирни се горе