Пампорово закрива сезона с басейн парти на ски център Студенец

Пампорово закрива сезона с басейн парти на ски център Студенец

Закрий сезона в Пампорово на 18-19 Април 2015

Дойде моментът, в който официално да изпратим зимния сезон. Тази година се радвахме на много сняг, когато природата пожела да ни го изпрати. За щастие беше по-добре от миналогодишната ситуация. Не липсваха и препятствията. Това са нещата, които не успяха да ни изплашат, а ни стимулираха и предизвикваха да работим с всеки изминал ден още по-усилено и още по-сплотено, за да бъдем по-успешни.

В силите си да преодолеем тези непредсказуеми природни явления, които изпитваха волята ни в тези няколко зимни месеци, се постарахме да предоставим отново най-добрите условия за практикуване на зимни спортове и се надяваме това да е поредната крачка напред към възраждането на Пампорово като един от най-бързо развиващите се и най-привлекателни зимни ски центрове в България и на картата на Източна Европа.

Зад всичко това стои един голям екип от хора, които на първо място правят всичко това от любов към любимата си планина, от страст към зимните спортове и от благодарност към всички посетители на ски пистите, в ски училищата и гардеробите, в заведенията и хотелите, които са причината Пампорово да е номер 1 дестинация за българския турист.

Каним ви в последния уикенд да закрием заедно зимния сезон в Пампорово по традиция с басейн парти на ски център Студенец от 11:00 часа на 18.04.2015 събота. За всички, които желаят да се включат в това изключително и незабравимо приключения препоръчваме да се подготвят с всичко необходимо за плаж

Вижте какво имаме предвид тук: Stavri Invitational vol.2.

Проследете и страницата на събитието във Фейсбук – Stavri Invitational vol.3

Във втория ден от закриването на сезона обявяваме ударната промоция на лифт картите – 10 лв за възрастен и 5 лв за деца между 7 и 12 ненавършени години, деца под 7 години се ползват лифтовите съоръжения безплатно с придружител.

Благодарим Ви за доверието и Ви очакваме в Пампорово!

“Пампорово” АД

Вирни се горе