Пампорово обявява месец март за „Семеен месец“ с 30% по-ниски цени

Пампорово обявява месец март за „Семеен месец“ с 30% по-ниски цени

С шествено спускане с българския флаг и народни носии ще бъде отбелязан 3 март

От 9-и март в Пампорово влизат в сила нови, по-ниски цени на лифт картите с намаление до 30%, както и множество други отстъпки на различни услуги в курорта. Петзвездните хотели Перелик и Орловец също ще предложат на гостите на Пампорово топ настаняване в курорта по специални мартенски пакети с 30% отстъпка.

Месец март, още в началото на сезона бе обявен от „Пампорово“АД за „Семеен месец“, като целта е повече семейства с деца да могат да си позволят ски ваканция в планината. Условията за зимни спортове в Пампорово през периода са отлични, като предлагат много сняг и същевременно повече слънчеви дни.

Освен за ски, периода е чудесен и за почивка и релакс, като специално за всички гости на Пампорово от 9-и март влиза в сила 30% намаление от СПА пакет в “Body & Soul SPA Lounge” – най-големия СПА и Уелнес център в региона, разположен на три нива и 2000м2 в хотел Перелик. Освен по-ниската цена за посещение на центъра е валидна и отстъпката от 15%, която беше активна цяла зима, за всеки, който си е закупил лифт карта.

Други акценти през март в Пампорово са две интересни събития, които ще се случат в началото на месеца. На 2-ри март на сцената на Pamporovo Convention Center, като част от „Културен Афиш Зима 2020“, който успешно се реализира за първи път в курорта през този сезон, ще гостува театралната постановка „Тя, Той и още двама трима“ с участието на Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов и др. популярни актьори.

На 3-ти март, по традиция, за четвърта поредна година ще се проведе „Голямото ски спускане със знамена и носии“, с което ще бъде отбелязан националния празник. Ежегодно събитието се радва на все по-голям интерес и в него се включват хиляди хора от всички краища на България.

Шественото спускане с голямото знаме ще започне в 11:30 часа от кулата „Снежанка“ и ще премине по писта №6. Финалът ще бъде на плац „Студенец“, където през целия ден ще има тематична музика от Общинския Духов оркестър на град Добрич, а точно в 12:00 по случай празника ще засвири Националния химн .

От 10:30 до 11:20 качването с лифтовете до кулата „Снежанка“ ще бъде безплатно за всички, които искат да участват в шественото спускане и са облечени тематично с народни носии, носят българския флаг или друг отличителен за страната ни елемент.

В момента в курорта работят 11 писти и условията за зимни спортове са отлични. Актуална информация за всички промоции, работещи писти и съоръжения, както и атмосферните условия, можете да намерите на онлайн платформата www.pamporovo.me или като се свържете с оператор на 070017702.

Вирни се горе