Отвориха ски зона Мечи чал

Отвориха ски зона Мечи чал

Ски зона Мечи Чал край Чепеларе от днес работи. С това се дава старт на съвместната програма между Пампорово и Мечи Чал – 2 ски зони, 1 лифт карта. Още от 08:45 часа лифт „Мечи Чал“ стартира с извозването на най-нетърпеливите да се спуснат първи по пистата, а от 11 часа на долна станция на лифта ще направи водосвет за здраве. От днес, всяка закупена лифт карта за Пампорово ще предоставя възможност и за ползване на лифтове и влекове в ски зона Мечи Чал, както и ски шатъл бусовете, които осъществяват връзката помежду им по график.

Ски бусовете тръгват от 08:30 часа от ски центрове №2 Малина (Пампорово) и №5 Мечи Чал (Чепеларе) и ще продължат да извозват туристите между ски зоните до 16:45 часа, като достъпа и превоза ще е възможен само за туристите, които имат лифт карта или билет за някоя от двете ски зони.

Цената на дневните лифт карти за ски зона Мечи Чал е 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. А цената на лифт картата 2в1, която е валидна за ски зона Пампорово с достъп до Мечи Чал е на стойност 55 лв за възрастен и 33 лв за деца.

Вирни се горе