Отваря врати най-новият и единствен по рода си термален аква парк в Девин

 Отваря врати най-новият и единствен по рода си термален аква парк в Девин

На 27.07.2017 година от 18.30 ч. в град Девин отваря врати най – новият и единствен по рода си термален аквапарк Персенк.

Премиерът Бойко Борисов няма да присъстваа на откриването на модерното водно съоръжение, както обявиха по-рано някои медии, съобщи за Smolyannews.com кметът на родопската община Красимир Даскалов.

Комплексът е със съвременна и модерна визия, част от семейството на SPA Хотел Персенк 5*. Ние от екипа на Персенк сме горди, че растем, че можем да дадем още и още, за да Ви благодарим за доверието, което сте ни дали през годините. Радваме се , че ще можем да пренесем опита и наученото през всичкото това време в Аквапарк Персенк и сме щастливи, че ще присъстваме във Вашия семеен албум като най – запомнящата се лятна ваканция.

Предимството на комплекса са минералната вода от находище Беденски бани и неговото местоположение – намира се в сърцето на Западни Родопи и е прекрасно съчетание от почивка в планината и воден атракцион, така предпочитан от туристите.

Съоръжението разполага с шест басейна – малък олимпийски с размер 25/12, развлекателен басейн, акватоничен басейн, детски, бебешки и ВИП зона с басейн, както и атракциони за посетителите. На територията на аквапарка е стилния и модерен ресторант – градина Модър, в който освен вечерите в изискана обстановка, ще има възможност да се провеждарт различни мероприятия – сватби, фирмени партита и семейни тържества.

Красивата градина до ресторанта разполага с беседки, в които ще имате възможност сами да приготвите храна и да се повеселите на открито, както и с барбекю, където ще се насладите на вкусно приготвени родопско чеверме и скара. Аквапаркът разполага и с Бърза закуска, където ще може да хапнете любимия бургер.

Не сме забравили и за нашите най – малки приятели! С професионален подход и грижа нашите аниматори ще се грижат за Вашите палавници в детския кът на аквапарка.

Емоции, усмивки и весело настроение – това Ви очаква при нас! Изживейте различното и направете лятната си ваканция незабравима!

Вирни се горе