Нова къща за гости и ресторант за бързо хранене „Мишурови“ отвори врати в Смолян

Нова къща за гости и ресторант за бързо хранене „Мишурови“ отвори врати в Смолян

Нова къща за гости и ресторант за бързо хранене „Мишурови“ , отвори врати днес в Смолян. Модерният комплекс се намира на ул.“Тракия“ № 1 в родопския град.

Хотелската част разполага с 6 двойни, 5 тройни и 1 единична стая, оборудвани с всичко необходимо за добра и приятна почивка. Стаите разполагат и с тераси, а обзавеждането и интериорът са дело на водещи дизайнери в бранша, които са се погрижили всяко едно място за отдих, да има своя почерк и да излъчва топлина и уют.

Ресторантът за бързо хранене ще предлага всеки ден, без неделя топла и вкусна храна, като задължително в менюто ще присъстват няколко вида супи и разнообразие от основни ястия. Качеството на храната е гарантирано, като се използват само продукти, отговарящи на Българския държавен стандарт, без да се прави компромис в това отношение. Храната се приготвя от майсторите-готвачи Златка и Ясен Уручеви.

Желанието на собствениците Сийка и Венци Мишурови , е всеки докоснал се до Комплекса, да остане доволен и щастлив и да се превърне в предпочитано място за тях.

Семейство Мишурови е известно в Смолян с дългогодишния си опит в търговията с месни и хранителни продукти.

Телефон за резервации и поръчки : +359 898 760 200

Вирни се горе