Лифт за левче за децата за Световния ден на снега в Пампорово

Лифт за левче за децата за Световния ден на снега в Пампорово

За поредна година Пампорово АД съвместно с колегите от Пампорово Фън Парк, както и най-новата инициатива със сдружение „Българско Ски Училище“ – Snow Academy Pamporovo, са подготвили за вас и децата забавна програма през целия уикенд.

Програмата ще започне още от събота на 17-ти януари, когато е предвидено ски обучение в стил карвинг (не е подходящо за начинаещи) по проекта – Snow Academy Pamporovo. То ще се проведе на ски център Студенец от 9:00 до 11:00 часа – Записване за участие, 11:00 – 15:00 Обучение – карвинг стил; През целия ден ще има музика и DJ. На следващия ден – неделя, 18-ти януари, всички малки и големи, които обичат снега и се молят за повече сняг са добре дошли от 10:00 часа на Студенец, където започват Зимните игри – част 1. Програмата ще продължи от 11:00 – 12:00 часа с конкурса за Снежен човек в няколко категории – най-красив, най-забавен и най-алтернативен. Между 12:00 – 14:00 часа ще избухнем с музика и Снежно парти, а от 14:00 следват Зимни игри – част 2. В 15:00 часа ще изтеглим томболата и на-големите късметлии, които са взели участие в игрите ще имат шанса да спечелят големите награди осигурени от спонсорите и организаторите на събитието.

Световния ден на снега (World Snow Day) се организира ежегодно (3-тия уикенд на януари) по инициатива на Международната ски федерация – FIS. Това е социално събитие, чиято цел е да предизвика всички да се обединят около зимните спортове и всички дейности свързани със снега, но най-вече да предизвика интерес у децата да се радват на снега и да опознават все повече зимните спортове! Поради тази причина на 18-ти януари, неделя, Пампорово АД обявява – за всички деца до 12 години (11,99) символичната цена на лифт картата от 1 лев!

Вирни се горе