Изворна вода БАЛДАРАН - Вода от Върха

  Изворна вода БАЛДАРАН - Вода от Върха

Профил на компанията

Балдаран Спринг АД предлага на българския пазар изворна вода “Балдаран” – един висококачествен и здравословен продукт от екологично чист район в Родопите. Екипът на фирмата е съставен от професионалисти, работещи в бранша вече повече от 20 години.

Въпреки, че инвестициите от български фирми през последните години в България не са много, Балдаран Спринг АД е един от малкото български инвеститори. Заводът за бутилиране на изворна вода “Балдаран” се намира в град Девин и е построен през месец март на 2014 година. Фирмата дори е номинирана в престижната категория “Инвеститор на годината” за 2014. Номинацията е получена на база направени устойчиви инвестиции, разкрити нови работни места и осигуряване на заетост в община с висока безработица както и предприети мерки за опазване на околната среда. Към момента, във фирмата работят над 100 души от цяла България.

Заводът

Изворната вода се бутилира в оборудвания с едни от най-модерните технологии завод в Девин. Оборудването е доставено от водещи компании в бранша от Италия и Германия. Цикълът включва бутилиране на изворна вода, етикетиране и подреждане в специално пригодени за стоката палети. Заводът разполага и с модерна лаборатория направена по европейски стандарти както и с екип от лаборанти с богат опит в сектора, които извършват постоянен химичен и микробиологичен анализ на изворната вода. Това гарантира качествата на водата, която достига до потребителя. Цялото производство на “Балдаран Спринг” АД е сертифицирано по ISO 9001:2008.

Изворната Вода “Балдаран” – Вода от върха

Изворната вода “Балдаран” е с много ниска минерализация, мек и натурален вкус. Ниското съдържание на (Na 5,72) натрий и (F<0,1) флуор я прави изключително подходяща за всекидневна консумация от всички възрасти без да е необходимо да се редува с друга вода. Общата минерализация е 90mg/l, а pH е 7,68. Вода “Балдаран” не натоварва организма ни и помага да се грижим по-добре за своето здраве.  Нивото на рН в тялото ни се променя в зависимост от храните и напитките, които консумираме. Когато нивото на рН спадне драстично или надхвърли нормалната си стойност, равновесието между киселинност и алкалност в кръвта се нарушава – всеки такъв дисбаланс в организма може да доведе до заболяване. Ето защо, изворна вода “Балдаран” предлага един висококачествен продукт с неутрално рН, което осигурява естествена и здравословна среда за нормална функция на всички човешки органи.

Историята на изворът

Изворна вода Балдаран се добива от каптиран естествен извор БАЛДАРАН в Родопите. Изворната вода носи името на извора – естествен извор на 1327 м. надморска височина. Той е един от най-високите извори в цяла България. Дебита на извора е 50 литра, температурата е 12 градуса по Целзий – това прави изворна вода “Балдаран” вкусна, студена планинска вода. Извор Балдаран се намира в подножието на връх „Баташки снежник” (2082 м), в землището на с. Фотиново. Още от далечното минало местността е известна с водните си ресурси. Позната е като „Балдарански чаркове”, където едно време занаятчии са изграждали множество работилници за тепавици и мелници, задвижвани от вода.

Продуктова Гама

Балдаран Спринг АД предлага на българския и международен пазар разнообразие от разфасовки на изворна вода – 0,33л, 0,5л, 1,5л, 2,5л, 6л, 11л както и 19л галони за еднократна употреба. Галоните за еднократна употреба съхраняват най-добре състава на водата и гарантират качеството на продукта, което достига до крайния потребител. Фирмата предлага и газирана вода в разфасовки от 0.5л и 1.5л за България и чужбина. За улеснение на всички потребители на изворна вода, “Балдаран Спринг” АД вече предлага съвсем нова и революционна услуга ДОСТАВКА ДО ДОМА. Доставките до дома важат за всички големи градове в страната и се осъществяват в удобно за клиента време. Заявка за изворна вода “Балдаран” може да направите много лесно и бързо през интернет сайта на: www.baldaran.bg. Пазарният дял, който заема изворна вода “Балдаран” само за една година е около 8% за сегмента бутилирани изворни води.

Изворна вода Балдаран и по света

“Балдаран Спринг" АД изнася изворна и газирана вода в САЩ, Русия и др. Интересът за износ на продуктите на фирмата все повече се увеличава, което прави потенциалът за развитие в тази сфера значителен.

Изворна вода “Балдаран” и вашето здраве

Тялото ни съдържа най-малко 70% вода, която трябва да се обновява всекидневно. Водата е най-чистата природна напитка. Повече от 2/3 от човешкото тегло е „водно тегло“ (кръвта е 83% вода, мускулите – 75%, мозъкът съдържа 74% вода, а костите – 22%).

Изворната вода е единствената вода, която може да се употребява ежедневно и не води до натрупване на минерали в организма и претоварването му тоест може да се пие всеки ден в неограничени количества дори от малки деца, подходяща е и за кърмачета. Голямо предимство в състава на изворна вода “Балдаран” е нейният показател PH 7.68 и ниската минерализация, които позволяват ежедневна употреба на водата, без тя да натоварва човешкия организъм. Качествата и съдържанието на минeрaлите и солите в изворна вода “Балдаран”, отговарят на ежедневните нужди на човешкия организъм и я правят подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство – тя е подходяща дори и за захранване на кърмачетата. Пиенето на достатъчно количество на вода е изключително важно за правилно функциониране на човешкия организъм, за правилното протичане на жизнените процеси в него. Водата е неизменен спътник за спортистите и хората работещи при тежки натоварвания. Изворна вода „Балдаран” поддържа естествения баланс на организма, необходим за добро здраве.

Вирни се горе