Изпълнителният директор на Пампорово АД се срещна с хотелиери, ресторантьори и търговци от Чепеларе

Изпълнителният директор на Пампорово АД се срещна с хотелиери, ресторантьори и търговци от Чепеларе

През изминалата седмица се състоя среща между хотелиери, ресторантьори и търговци с управата на Община Чепеларе и Мариян Беляков – изпълнителен директор на Пампорово АД.

На срещта се поставиха важни въпроси, касаещи както бизнеса в града, така също и пистите, влековете, лифтовете и ски картите, в мегарурорта „Пампорово-Мечи чал“.

Господин Беляков отговори на всички поставени му въпроси, давайки на хотелиеритеи някои обещания за следващия сезон:

  1. Удължаване часа на тръгване на последния бус в посока Чепеларе от Пампорово на 16:30 часа.

  2. Семейна лифт карта, важаща само за ски зона Мечи чал.

  3. Програмите с Мтел, ОМВ и други, да бъдат активни и за лифт картата, важаща само за Чепеларе.

  4. Да се помисли по въпроса за още един детски влек на Мечи чал, за да бъде използван от повече деца и начинаещи.

Не се пренабрегна и темата за паркоместата, като се даде обещание, че в най-близко бъдеще, техният брой ще бъде увеличен. Обещано бе, че лифтовете ще функционират и през летния сезон, за да могат да се възползват от тях желаещите да посетят трасето за планинско колоездене, или някоя друга атракция, предлагана от курорта.

В края на разговора, изпълнителният директор на Пампорово АД, изказа своята искрена благодарност от съвместната работа със сегашното ръководство на Община Чепеларе. Той заяви, че от седем години насам е срещал непреодолими трудности, касаещи всякакъв вид начинания и проекти, поради липсата на подкрепа от ръководството на чепеларска община. Пред всички присъстващи, Беляков лично похвали кметът на Чепеларе – госпожа Чакърова и екипа й, относно усилията, които заедно са положили, за да бъде факт най-големият ски курорт на Балканите – една дългогодишна мечта на всички в региона.

Вирни се горе