“Чепеларе-курорт” отбелязва днес четвъртия си рожден ден с намалени цени на лифт-картите

“Чепеларе-курорт” отбелязва днес четвъртия си рожден ден с намалени цени на лифт-картите

Днес, на 7 януари 2012 г. Чепеларе курорт АД кани на празник по случай рождения си ден. На празника ще бъдат отбелязани четири години от обновяване на ски зоната на Чепеларе, съобщи Даниела Сивенова.

Новите придобивки за този период са модерен 4-седалков лифт с капацитет 2000 души на час, обновени и маркирани съгласно Европейските стандарти писти с безплатен безжичен интернет. Две от тях с хомологация от ФИС и право на провеждане на международни състезания, модерна система за изкуствен сняг – Johnson Controls.

Празникът ще бъде на ски зоната на Мечи чал.

Туристите и гостите ще бъдат посрещнати с торта във формата на ски, ритуално ще бъдат запалени свещите на рожденика, а гостите ще бъдат почерпени с греяно вино. След това ще бъде отслужен тържествен водосвет и ще бъде раздаден курбан на параклиса «Св. Йоан Кръстител» – най-високия параклис (1833 м. надморска височина). Следва зимен празник сред прекрасни гледки към гънките на Родопите.

От Чепеларе канят всички туристи на празника. За туристите без ски през целия ден ски лифта ще работи безплатно, а за скиори и сноубордисти дневната карта ще е на цената на полудневна.

И като на купон на купон, от Чепеларе курорт чакат компании на върха, за да е берекетлия годината за местния ски център и успешен зимния сезон.

Вирни се горе