Аткрактивни цени обявяват собствениците на "Чепеларе курорт"

Аткрактивни цени обявяват собствениците на "Чепеларе курорт"

На 16-ти декември откриват зимния сезон в Чепеларе и съоръженията на връх Мечи чал вече са започнали да произвеждат изкуствен сняг.

Атрактивни цени обявяват собствениците на лифта „Чепеларе курорт”. За сезонна лифт-карта цената е 720 лв., за дневна карта за лифта цената не се променя и си остава 38 лв. За децата родителите ще плащат по 22 лева. Картата за три дни за възрастни е 93 лева, а за деца 53 лева.

През този сезон на връх Мечи чал ще има и малка писта за начинаещи, която ще е подходяща за неопитните скиори и най-вече за децата.

За откриване на сезон 2011/2012 година в Чепеларе очакват вътрешния министър Цветан Цветанов. Даниела Сивенова обяви, че програмата ще започне в 13,00 часа с посещение на ски център Чепеларе и атракции, предлагани от „Чепеларе курорт” АД и общината. По пистите на връх Мечи чал ще се проведе състезание по стрелба с олимпийската шампионка Екатерина Дафовска и паралелен слалом на бивши и настоящи национални състезатели.

В деня на откриването на сезона лифта ще работи безплатно. По-късно, всички гости ще имат възможност да разгледат в залата на ТИЦ – Чепеларе частна колекция, съдържаща експонати от „Татово време” на Съби Маданков. Ще има и презентация на ATLANTAS L.T.D кафе КИМБО, която ще бъде в малка зала на центъра. От 18,00 часа по време на пресконференцията в хотел “Родопски дом” ще бъдат наградени участниците в конкурсите ”Най- добре Коледно украсен търговски обект”, ”Най- добре Коледно украсен хотел”, ”Най- добре Коледно украсена къща”. Празникът ще приключи с тържествена заря и коктейл в ресторанта на хотел „Родопски дом”.

Вирни се горе