Страниците на Програмата за развитие на селските райони във Facebook и Twitter стартират в срок

Страниците на Програмата за развитие на селските райони във Facebook и Twitter стартират в срок

Както бе съобщено по-рано през месец август, Програмата за развитие на селските райони може да бъде намерена и в социалните мрежи. Във връзка с изпълнение на договор „Изработване и поддържане на интернет страница на ПРСР във Facebook“ и „Изработване и поддържане на интернет страница на ПРСР в Twitter“ – дейности по линия на „Техническа помощ“ от Програма за развитие на селските райони 2007-2013г., бяха създадени страници на ПРСР във Facebook и Twitter, които се намират на следните адреси: www.facebook.com/PRSRBG www.twitter.com/PRSRBG

Страниците на Програмата за развитие на селските райони във Facebook и Twitter бяха завършени и от вчера настоящите и потенциални бенефициенти на Програмата вече могат да отправят своите въпроси и коментари на двете страници и да разчитат на бърз експертен отговор. Facebook страницата разполага със специално създадено приложение (наречено „Полезна информация“), обединяващо в себе си всички нормативни документи и новини, свързани с Програмата за развитие на селските райони. В него потребителите могат да се информират за Програмата и мерките й, да прочетат всички актуални новини по ПРСР или само новините за определена мярка, да проверят състоянието на проект и да разберат как могат да получат кредит за своя бизнес.

С официалното обявяване на страниците на ПРСР във Facebook и Twitter стартира и рекламна кампания в специализирани интернет сайтове, с което се цели бързото и широкото им популяризиране. До януари 2013 г. проектът предвижда да се създаде интернет общност, в която настоящите и потенциални бенефициенти да могат да обменят опит и полезни съвети, както и да получат адекватна помощ от специалисти.

Вирни се горе