Пет дни до края на проучването за младежите и медиите

Пет дни до края на  проучването за младежите и медиите

На 31 август изтича крайния срок за участие в проучването за младежите и медиите на Асоциацията на европейските журналисти-България. Това е първото по рода си сравнително изследване в 11 страни от Югоизточна Европа.

Информацията ще бъде събрана чрез три анкети, които са насочени към основните заинтересовани групи – младежите (хора на възраст между 16 и 30 години), медиите и младежките организации. Отделно ще бъдат проведени интервюта с медийни организации и експерти, които да коментират своите впечатления за отношенията между младежите и медиите. Резултатите от националното проучване ще бъдат представени на пресконференция в края на годината, а сравнителното проучване ще бъде обявено в Скопие през ноември тази година.

АЕЖ-България кани колегите журналисти да се включат в изследването като попълнят анкетата. Можете да намерите линк към нея тук – https://www.surveymonkey.com/s/bulgaria-media

За младежите анкетата е на адрес: https://www.surveymonkey.com/s/bulgaria-youth

А, представителите на младежки организации могат да се включат в допитването тук – https://www.surveymonkey.com/s/bulgaria-youth-organizations.

Вирни се горе