Мобилните телефони „опичат” мозъците ни

Мобилните телефони „опичат” мозъците ни

Експеримент доказа: Между два джиесема суровото яйце става рохко за 10 минути

Джиесемите са голяма беда за здравето на хората, въпреки че направиха революция в комуникациите. Мобилните телефони излъчват вълна с мощност 250 миливата. Това излъчване е като на микровълнов отоплителен уред. Джиесемът вдига температурата на мозъка с 1 градус след 15-минутен разговор и това директно променя ДНК на мозъчните клетки, твърди специалистът по радиестезия инж. Венцислав Димитров. Той е създател на уреди, които отчитат обективно това, което става в организма.

По-безопасно е, ако разговаряме с помощта на слушалки. Не на хендсфри, защото това устройство излъчва същите вълни. По кабела на слушалките минава само звук, който не е опасен за клетките. А вълната от мобилните телефони е безопасна едва на 40-50 см от тялото.

Когато се избира номер, тогава телефонът опитва да се свърже с цялата система и излъчването е пет пъти по-голямо, са измерили радиестезистите.

Когато изпращаме SMS, излъчването надхвърля 250 миливата, и затова апаратът трябва да се държи далеч от тялото.

Особено вредни са излъчванията на мобилните телефони за децата. “Чудя се на родителите, които дават на малки деца с неукрепнала имунна система да разговарят и да си играят с часове с мобилни устройства – споделя радиестезистът. – Безплатните минути разказаха играта и на тийнейджъри, и на възрастни. Случаите на хора с тумори се увеличават и ще растат заради безкрайните телефонни разговори.”

Вирни се горе