Два конкурса обявява Български пощи

Два конкурса обявява Български пощи

По повод 135-годишнината на „Български пощи” ЕАД, която ще отбележим през месец май т.г., дружеството организира два конкурса на тема: „ПОЩИТЕ КАТО ЧАСТ ОТ ЖИВОТА НИ”.

КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

Провежда се сред деца и юноши в три възрастови категории – от 6 до 10 години, от 11 до 15 години и над 15 години. Участниците трябва да претворят зададената тема в рисунка формат А4, като цветът и техниката на рисуване нямат значение.

КОНКУРС ЗА НАЙ-ВЪЛНУВАЩА ФОТОГРАФИЯ

Съвременните фотографии следва да бъдат формат А4 и могат да бъдат както цветни, така и черно-бели. За архивните снимки изискването е те да не са експонати от действащи музейни сбирки и при тях няма изискване за размер. При участниците във фотографския конкурс ограничения за възраст не се поставят.

Конкурсните работи ще се оценяват от специални комисии, в състава на които ще бъдат включени и специалисти по изобразително изкуство и фотография. Крайният срок за предаване на конкурсните творби е 20 април 2014 година. Те следва да бъдат придружени от кратка информация за имената, адреса и възрастта на автора (при учениците – имена, адрес, училище, клас, копие от ученическа книжка), както и актуален телефон за връзка.

Рисунките и фотографиите изпращайте на адрес: ул. „Акад. Стефан Младенов” 1, бл.31, дирекция „Търговска дейност и маркетинг”, 1000 София. Авторите на отличените творби ще получат своите награди по време на тържеството по случай 135-годишнината на Български пощи – на 14 май 2014 година. „Български пощи” ЕАД получават правото да ползват творбите победители за свои рекламни и други нетърговски цели.

Вирни се горе