Ани Салич се връща на бял кон в централен ефир

Ани Салич се връща на бял кон в централен ефир

Мъжът й продуцира и нейно предаване по Нова

Ани Салич се връща на бял кон в централен ефир, но по Нова тв, където се прехвърли, загърбвайки bTV, преди известно време. Още този месец Салич ще започне да води централните новини на телевизията, пише “24 часа”. Тя ще има и свое предаване. Въпреки, че злите езици я развеждат нонстоп, именно съпругът й Бранко Салич ще продуцира нейното предаване. Преди време той напусна продуцентската компания на bTV и създаде своя собствена.

Неотдавна стана ясно, че Ани Салич е преговаряла близо 6 месеца с Нова тв, преди да забегне от bTV. Тя стана поредният отцепник от телевизията, след като от там се махнаха Ани Цолова и Виктор Николаев. Интригата около Салич се заплете, когато в bTV й обещаха предаване, рекламираха я шумно, а след това я оставиха без предаване и без централен ефир, набутвайки я в неатрактивния пояс от 17 часа. На нейно място до Юксел Кадриев пък заковаха хубавицата Виктория Петрова.

Още две ключови фигури напуснаха днес bTV. От медията съобщиха, че с постовете си са се разделили шефката на новините Люба Ризова и на информационния сайт Виктория Бехар. Шефът на спортния отдел в телевизията Краси Минев също е аут, за което БЛИЦ съобщи преди всички.

Тоталното проветряване в медията започна след назначаването на Павел Станчев за Главен изпълнителен директор на българския бизнес на Central European Media Enterprises Ltd. (СМЕ) По тази причина от 1 февруари 2014 г. предшественичката му на поста Вики Политова бе принудена да напусне. От края на февруари тя щяла да се заеме с други дейности.

Вирни се горе