Започна зрелищното автомобилно шоу „Smolyan race 2016"

Започна зрелищното автомобилно шоу „Smolyan race 2016"

Започна зрелищното автомобилно шоу „Smolyan race 2016, което се провежда на новия център в Смолян на правата отсечка от кръговото движение около болницата до храм „Св. Висарион Смоленски”.

След като бе даден старт на състезанието с дисциплината „Drag”, следва Drift майсторско управление по очертано трасе. След старта на финалите, надпреварата ще продължи с Drift свободна дисциплина. В часовата зона на мероприятието ще се проведе „Car audio” на паркинга на хотел „Смолян”.

Награждаването ще е от 17.30 часа на сцената на Амфитеатъра. За участие в състезанието са се записали 18 любители на високите скорости и безопасното шофиране. Това съобщи Григор Павлов от Авто Мото клуб Смолян и главен организатор на събитието, което е съвместно с община Смолян и се проведажда под патронажа на кмета Николай Мелемов. Мотото на автомобилното шоу е „Гонките убиват хора, нека се забавляваме безопасно”.

Още снимки от събитието в рубриката “В обектива”: http://www.smolyannews.com/gallery/avtomobilno-shou-smolyan-race-2016-se-prove de- v-smolyan

Вирни се горе