Зам.-кметът Марин Захариев награди победителите в благотворителните турнири

Зам.-кметът Марин Захариев награди победителите в благотворителните турнири

Зам.-кметът на община Смолян Марин Захариев награди победителите в благотворителните турнири по футбол и волейбол в Смолян. Надпреварите се проведоха през уикенда на градския стадион в областния град. Победители станаха представителите на „Белатрикс”. Втори е отборът на „Нюбойс”, а трети са „Лос гулес”. От футболния турнир приходите са 660 лв., съобщиха от пресцентъра на община Смолян.

В надпреварите участие взеха общо 14 тима, които бяха разделени в три групи. Имаше и демонстративен мач между организаторите и клуб „Зевзек”, които също подкрепиха инициативата и създадоха много настроение за публиката и участниците . Зевзеците предвождани от Веселина Бабаджанкова и подкрепени от Марин Захариев победиха противниковия тим в доста атрактивен двубой.

Паралелно с футболния турнир се проведе и благотворителна надпревара по волейбол. На финала отборът на „Смърфовете” победи представителите на „Клевър” и спечели купата. В турнира по волейбол събраните пари са 75 лв. Той се игра по двойки на игрището на „СОУ „Св.св. Кирил и Методий” в Смолян. Участваха девет двойки. Общо събраните средства са 735 лв.

Сумата от двата благотворителни турнира се събира в специална банкова сметка. Всички средства до края на годината от подобни турнири ще постъпват в нея, а през декември ще се реши за каква кауза ще бъдат дадени, уточниха организаторите.

Вирни се горе