Зам.-кметът инж.Цекова даде начален старт на футболния турнир за работещи и служители

Зам.-кметът инж.Цекова даде начален старт на  футболния турнир за работещи и служители

Зам.-кметът инж.Мариана Цекова даде старт на традиционния футболен турнир , организиран от община Смолян за работещи и служители. Тя пожела успех на състезателите и спортсменска игра. Интересен е фактът, че дъщерята на зам.-кметицата Петя Цекова също участва във футболните надпревари, но от отбора на ТП ДГС –Смолян, които в първата среща са срещу отбора на общината. Петя е и единствената дама футболистка в мачовете.

Турнирът се провежда под патронажа на кмета Николай Мелемов и е посветен на Деня на спорта и физическа активност и Международния ден на предизвикателството. Общината осигурява купи, грамоти, озвучаване, медицинско осигуряване, вода за участниците и награди за томбола. Проявата е включена в Спортния календар на община Смолян.

От 20 изпратени покани до различните институции и фирми се отзоваха 8, разделени на 2 групи. В тях отборите ще играят помежду си. Първите два отбора от групите играят полуфинал, победителите – финал. Мачовете са от 18:00 и 19:00 часа на стадиона в Смолян. Надпреварите стартираха днес и ще продължат до 18 май с финалните мачове. Почивни дни за състезателите са събота, неделя и вторник съответно 14,15 и 17 май.

Вирни се горе