За трета поредна година Златоград ще бъде домакин на Международен детски турнир по футбол

 За трета поредна година Златоград ще бъде домакин на Международен детски турнир по футбол

За трета поредна година Златоград ще бъде домакин на Международен детски турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS 2016”. Мероприятието ще се проведе от 28 юни до 3 юли 2016 год. на стадион „Златоград”.

В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2004, 2005 и 2006 година и съответно ще играят:

футбол 11 (за 2004г.)

футбол 9 (за 2005г.)

футбол 7 (за 2006г.),

от следните отбори: ФК Nestos Chrysoupoli F.C. (Република Гърция), ФК „Родопа“ гр. Смолян, ФК „Родопи“ гр. Момчилград, ФК „Локомотив” София, ФК „Звездичка" гр. Бургас, ФК „Суперстарс“ гр. Пловдив, ФК „ДИТ“ гр. София, ФК „Локомотив“ Дряново, ФК „Златоград“, ФК „Арда“ гр. Кърджали, ФК „Несебър“ Несебър. Турнирът ще бъде открит от треньор номер 1 за всички времена на България – г-н Димитър Пенев, ще има официални гости, депутати, кметове и много известни личности от света на спорта и хора на изкуството. От тази година Детският Турнир “CHAMPION of CHAMPIONS” е отбелязан в календарите на три от най-големите футболни школи в света на футбола, а именно Милан, Ювентус, Фиорентина и Цървена Звезда, като турнирът ще бъде наблюдаван от специалисти от тези три гранда.

Детският международен турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS” гр. Златоград е предложен и е основен кандидат за организирането на първия, в Европа, (извън Италия) Камп на Детската Академия на Шампиона на Италия – Ювентус. Организатори на турнира са Община Златоград под патронажа на г-н Мирослав Янчев – Кмет на Община Златоград, със съдействието на агенции за спортен маркетинг Ремисол и Revolution-NB.

Заповядайте на стадиона и подкрепете децата и техните мечти!!!

Организаторите на Турнира ще осигурят за Вас и Вашите малки футболисти всички удобства и комфорт, които само тук може да намерите. Ще бъде осигурена подходяща храна, съобразена с Вашите изисквания и време, съобразено с изискванията на Вашите треньори и методисти. Ще бъде организирана специална екскурзия за запознаване с уникалната архитектура, занаяти и история в старата част на гр. Златоград. За децата ще има много награди, игри и развлечения.

Ще може да се наблюдава на голям екран, на живо, европейското първенство по футбол. Ще се докоснат до треньор номер 1 на България, г-н Димитър Пенев (4 място на Световното първенство по футбол през 1994 г.) и още много известни личности във футбола от близкото минало, които могат да бъдат пример за тях. Тази година ще се играят част от мачовете на специално осветление на стадиона. Ще могат да се срещнат с връстници от други градове и държави. Организацията на Турнира е на високо ниво. Осигурени са най-добрите съдии, лекарски екипи и охрана при провеждане на срещите.

Нека доставим удоволствие на децата да се почувстват като истински футболни звезди, Нека ги научим на дисциплина и себеотдаване в името на отбора и победата, Нека ги научим на уважение към противника и респект към съдия, треньор и публика, призоваха организаторите.

Вирни се горе