Успешна,но и трудна година отчете Спортен клуб Карате-Рудозем

Успешна,но и трудна година отчете Спортен клуб Карате-Рудозем

"Изминалата 2012г. беше една тежка година изпълнена с много препятствия и трудности: липса на помещение пригодено за бойни изкуства,материална база и адекватно финансиране и тенденциозното (негативно ) отношение на градската управа към нашият Клуб, в който тренират изключително деца, които прославят нашият град и го представят достойно на национални първенства и турнири,но борбения дух който имаме развит с помощта на бойните изкуства ние успяхме да се преборим и благодарение на упоритостта и труда на нашите състезатели (деца) постигнахме и следните успехи:

Национални първенства;

3-ма шампиони-златни медали

2-ма вицешампиони-сребърни медали

Купа за най техничен състезател

СКК-Рудозем е най старият спортен клуб и с най- много и най -големи постижения в областта на спорта.

За нашето 22-годишно съществуване имаме приблизително следни успехи:

Едно трето място на Европейско първенство и близо 130 медала от републикански турнири и първенства.

Това е пак казвам благодарение упоритостта труда и волята на нашите деца.

Нито веднъж за 22-годишното ни съществуване при заминаването и при пристигането ни от състезание не е присъствал представител на общината, който да пожелае успех на състезателите или при завръщането ни да им честити за спечелените медали.

Имаме 5,8,9 и десет кратни шампиони и нито веднъж не е награждаван представител на нашия клуб за спортист на годината!!!!!

Такова е отношението на нашите политически ,,ръководители,, към труда и успехите на децата спортисти в нашият град,разказва треньора на клуба Здравко Младенов.

Вирни се горе