Стоичков подписа с Литекс

Стоичков подписа с Литекс

Камата имал предварителен договор с ловчанлии

През последните дни от Литекс играеха ролята на лъжливото овчарче. Директорите в клуба се изредиха да опровергават информацията, че Христо Стоичков поема шампионите. Камата пък избягваше всички въпроси по тази тема, а някъде си служеше и с по-груб език към по-напористите журналисти. Проучване на Livesport.bg обаче показа, че легендата на българския футбол вече се е разбрала със собственика на клуба Гриша Ганчев и дори има подписан предварителен договор с клуба.

Всичко през последните дни, което се случи в щаба на Литекс, даде индикации, че именно Стоичков ще поеме кормилото на Литекс през пролетта. Първо, Камата се втурна в търсене на играчи от Испания, а след това доведе и кондиционен треньор, който е работил в европейския шампион Барселона. Едва ли новият спец идва в Ловеч, за да бъде помощник на Атанас Джамбазки?!

Хосе Рамон Родригес е работил за каталунците и се слави като голям специалист по физическата и кондиционна подготовка. Напоследък пък е напреднал много с тактически прочити на мачове и анализи на съперници.

Освен с треньорска дейност в Ловеч, Христо Стоичков ще може да се отдаде и на друга своя страст – лова. Местността “Бялка” предлага отлични условия за хобито на футболната легенда.

Вирни се горе