Стартира IV Благотворителен футболен турнир в град Смолян

Стартира IV Благотворителен футболен турнир в град Смолян

В края на тази седмица ще се проведе IV Благотворителен футболен турнир в град Смолян, под патронажа на кмета на града – г-н Николай Мелемов и със съдействието на спортно – социалната мрежа MyTeam.bg.

Преди 4 месеца бе даден стартът на тази благотворителна инициатива. Идеята е всеки месец до Коледа да се прави по един турнир като целта е събиране на средства за дома за сираци в Широка лъка и разбира се да се забавляваме като играем футбол . В предишните 3 турнира взеха участие над 20 отбора от Смолянска област и страната , средствата събрани до сега са 2255 лв – само от дарения и вход за участие.

Сега идва ред на четвъртия турнир " Смолян Къп ", записването за участие е до 10.11.2011 (Сряда) – 20:00 часа и регистрацията се прави в MyTeam.bg1. На профила на турнира ще намерите необходимата информация за турнира. Основната цел е да съберем средства за децата в неравностойно положение и да се забавляваме.

Партньорът на събитието MyTeam.bg е единствената спортно-социална мрежа в България – носител на редица първи места в конкурси за УЕБ и състезания за иновативен StartUp проект. Целта на портала е да развива взаимоотношенията между хората интересуващи се от спорт и да пренасят общуването по между си от виртуалната среда в реалните спортни съревнования на терена.

Подканваме всички желаещи да заповядат на 12.11.11(Събота) и 13.11.11(Неделя) в Спортната зала в град Смолян .

Вирни се горе