Спортен клуб по карате Рудозем без финансиране за поредното състезание

Спортен клуб по карате Рудозем без финансиране за поредното състезание

На 24.11.2012г. в гр.Бургас Зала „МЛАДОСТ” ще се проведе турнир за НАЦИОНАЛНА КУПА „ЧЕРНО МОРЕ“ ЗА ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ След отказа на общинското ръководство да финансира участието на наши състезатели (деца) в спортен лагер на националния отбор на България през месец септември 2012г. които имаха шанс да представят страната ни (респективно и града ни) на международни турнири и първенства,получихме категоричен отказ и за републиканския турнир в гр. Пазарджик където с лични средства направихме едно отлично представяне,припомням: тримата състезатели-Симона Кирилова,Деница Младенова и Джамал Кускусчиев спечелиха златни медали и купа за най техничен състезател на турнира от Джамал,съобщиха от клуба.

За пореден път децата на града ни, които са активно спортуващи представят достойно нашия град за разлика от „политиците” ни, остават без подкрепа и възможност да се развиват. При тези пороци които дебнат децата ни на всеки ъгъл и времето на болни и с наднормено тегло, малкото спортуващи деца са зарязани в задния двор на приоритетите на „управляващите”. С това си небрежно и нехайно отношение към тях обричаме бъдещето им, а те са и бъдещето на нашето общество.

Към средата на м. декември ще бъде направен кратък анализ на развитието на нашия спорт от 1990 г. до днес, и на отношението на местните „политически ръководители” към труда на нашите спортисти,допълват от там.

Вирни се горе